Změny ve filtrech u technických parametrů

Změny ve filtrech u technických parametrů

 

Přibyly nebo byly upraveny technické parametry ve filtrech:

Notebooky:     Typ brašny, Barva brašny, Materiál brašny (chystáme volbu dle velikosti, od … do)

       

Herní zóna:      přejmenovali jsme kategorii „Herní systémy“ na „Herní zóna“ a přesunuli jsme sem veškeré hry na PC z původní kategorie „Software a hry“ - do podkategorie „PC hry“

Přidali jsme staronové parametry pro lepší filtrování her: Hry – žánr (Akční, Dětské, Dobrodružné, Logické, RPG, Simulátor, Sportovní, Strategie, Závodní, Ostatní) Hry – PEGI Co znamenají nálepky PEGI?

Nálepky věkového ratingu PEGI jsou na přední a zadní straně balení hry. Značí jednu z následujících věkových úrovní: 3, 7, 12, 16 a 18.  Poskytují spolehlivou indikaci vhodnosti obsahu hry ve smyslu ochrany dětí a mladistvých. Věkový rating se netýká úrovně složitosti nebo znalostí potřebných pro hru. Hry – lokalizace(český manuál, české titulky, český dabing, česká verze, anglická verze)

 

Elektro, baterie a osvětlení:  přejmenovali jsme kategorii „Elektro a osvětlení“ na „Elektro, baterie a osvětlení“  a přesunuli jsme sem veškeré obecné baterie a nabíječky z původní kategorie „Foto-video“ - do podkategorie „Baterie a nabíječky baterií“  (speciální baterie pro digitální fotoaparáty a kamery zůstaly na původním místě)

 

Přidali jsme nové parametry pro filtrování baterií: Technologie baterie (Jednorázová, Nabíjecí) Provedení baterie (Tužková AA, Tužková AAA, Knoflíková, 9V …  aj.)