Nakupte v daném období NTB Acer v celkové hodnotě 30 000 Kč / 1220€ a získejte Balíček Naturalis pro podporu zdraví a vitality.
 
 
 

 
   
Platnost akce: od 10.1. do 4.2.2022

Podmínky akce:


Akce neplatí na etail, retail a závozy.
• P
latí 1ks výhry na IČO.
Dárky budou rozesílány až po vyhodnocení akce!
 
 
       
   

Balíček Naturalis pro podporu zdraví a vitality

 
       
   

Podpořte své zdraví a pečujte o něj šetrným způsobem.

Balíček obsahuje:
Funkční směs Podpora Imunity Naturalis - 70g
Funkční směs Green Detox Naturalis BIO – 70g
Funkční směs Energie & Paměť Naturalis BIO - 70g

Podpora Imunity Naturalis - 70g
Podpora imunity od Naturalis je speciální směs medicinálních hub z tradiční čínské (ájurvédské) medicíny. Díky speciální kombinaci reishi, chagy, hericia a cordycepsu podporuje přirozenou obranyschopnost a celý imunitní systém. Kromě podpory imunity blahodárně působí i na ustálení normální funkce oběhové soustavy a k normální hladině cholesterolu v krvi.

Green Detox Naturalis BIO – 70g
Účinky speciální směsi "Green Detox" na lidské zdraví jsou opravdu působivé. Jedinečná kombinace moringy, mladého ječmene, chlorelly a triphaly zaručuje hloubkové detoxikační účinky nejen v při krátkodobých (např. jarních) kůrách. Kromě efektivní detoxikace organismu též pomáhá k dosažení normální funkce trávení a jater. Pravidelná konzumace funkční směsi "Green Detox" Vám též dodá dostatek energie a zároveň posílí imunitní systém.

Energie & Paměť Naturalis BIO - 70g
Paleta příznivých účinků speciální směsi „Energie & Paměť“ na lidský organismus je poměrně široká. Díky unikátnímu Díky unikátnímu poměru superpotravin guarany, ashwagandy a ginsengu odstraňuje únavu, zvyšuje duševní výkonnost, napomáhá normálnímu trávení, tonizaci těla i mysli či posiluje imunitní systém. Pro své výtečné vlastnosti je též hojně využívána i těmi, kteří mají fyzicky či psychicky náročné povolání či volnočasové aktivity.

 
   

Těšíme se na Vaše nákupy

S pozdravem

ATC Team

 

 
   


Produktové info:
Jan Poláček, Product manager Acer, T: +420 596 253 350, M: +420 737 263 098
E: polacek@atcomp.cz

 

 
 
 
   
Zasílané materiály můžete nyní sami spravovat na obchodním portálu www.atcomp.cz v menu Informace/Uživatel. Najdete zde také přehled všech elektronických materiálů, které vám pravidelně zasíláme. Pokud nechcete dostávat žádné nabídky ani ceníky, odepište prosím na tento e-mail a v předmětu uveďte "NEZASILAT",