Uspěli jsme ve významném výběrovém řízení na distributora serverů a storage Lenovo, a získali tak kontrakt Lenovo ISG, který platí pro Českou republiku.

Aktuálně pracujeme na zalistování daných serverů a storage a naskladnění se očekává v příštích několika týdnech.

Doplnili jsme tak pro vás naši Lenovo nabídku o další prvky a můžeme se nově pyšnit statusem přímého partnera a dodavatele všech produktů Lenovo, tzv. Lenovo 360! Teď už tedy nabízíme kompletní řešení Lenovo, tj. notebooky, desktopy, monitory a příslušenství pro commercial i consumer, a nově i uvedené servery a storage.

Lenovo Infrastructure Solutions Group je poskytovatel řešení inteligentní infrastruktury pro organizace všech velikostí. ISG nabízí široké spektrum produktů a služeb, včetně softwarově definované infrastruktury, podnikové infrastruktury a dalších řešení. Jejich komplexní portfolio řešení sahá od datových center až ke cloudu.

Za Lenovo se ke spolupráci vyjádřil Martin Moravec, One Lenovo Channel Sales Leader: „Z rozšíření distribuce Lenovo Infrastructure Solution Group o AT Computers máme velkou radost. Lenovo má s AT Computers dlouhodobé pevné obchodní vztahy. Věříme, že tato spolupráce nám umožní efektivněji a účinněji obsluhovat zákazníky a poskytnout jim špičkové produkty a služby. Jsme přesvědčeni, že tento krok posílí naši pozici na trhu a přinese prospěch pro všechny strany.”.
 
 
   

       
    Tým specializující se na produkty Lenovo 360 má u nás na starosti produktový manager Michal Fryz fryz@atcomp.cz, produktovým managerem přímo na Lenovo ISG je Jan Vávra vavraj@atcomp.cz.

Více informací najdete na http://www.atcomp.cz.
 
 
   

 
   

Jsme rádi, že jste s námi!

Váš ATC team

 

 
   


Produktové info:
Michal Fryz,
Product manager Lenovo PCG, fryz@atcomp.cz

 

 
 
 
   
Zasílané materiály můžete nyní sami spravovat na obchodním portálu www.atcomp.cz v menu Informace/Uživatel. Najdete zde také přehled všech elektronických materiálů, které vám pravidelně zasíláme. Pokud nechcete dostávat žádné nabídky ani ceníky, odepište prosím na tento e-mail a v předmětu uveďte "NEZASILAT",