Získali jsme ocenění za nejlepšího distributora v oblasti spotřebního materiálu Canon pro rok 2023 pro Českou republiku i Slovensko.

Toto ocenění jsme získali již po několikáté v řadě, a potvrzujeme tak pevnou pozici distributora spotřebního materiálu značky Canon. Převzali jsme jej na distributorském setkání v Brně z rukou zástupců B2C divize Canon v čele s Martinem Zemanem (Country Lead CZ/SK) a Tomášem Murgašem (Distribution Manager).

 
       
   

 
       
   

Dosud se o vzájemnou spolupráci skvěle staral náš produktový manažer Jirka Sikora, který však nedávno přešel na novou pozici. Od 1. 4. 2024 tak má portfolio Canon na starosti produktový manažer Lukáš Kamenár (kamenar@atcomp.cz).

K ocenění se vyjádřil Petr Mžíček, náš zástupce ředitele nákupu, který cenu převzal: „Jsem nadšený, že i letos jsme obhájili toto prvenství a chci poděkovat celému ATC týmu za každodenní práci. Vážím si toho, že naše dlouhodobá spolupráce s Canon nám umožňuje poskytovat resellerům ty nejkvalitnější služby, a oni se tak s nákupy produktů této značky obrací stále na nás – děkujeme! Jirkovi děkuji za dosavadní skvělou práci a věřím, že Lukáš bude ve spolupráci pokračovat stejně dobře.“.

Více informací na
http://www.atcomp.cz/.

 
       
   

 
   


O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 30 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

 

 
   

Děkujeme, že jste právě s námi!

Váš ATC Team