Díky vám jsme od Brother získali „Certifikát pro distributora s největším obratem v kategorii hardware ve FY23/24 za Českou republiku“ – nejen v této oblasti se nám daří růst díky usilovné práci celého našeho ATC týmu i důvěře vás, našich resellerů, kteří se na nás obracíte v předprodejním i prodejním procesu. S Brother produkty se pravidelně seznamujete na četných partnerských setkáních, roadshow a dalších našich eventech.

Cenu převzal náš ředitel nákupu Martin Harazím a jeho zástupce Petr Mžíček z rukou Zdeňka Kapusty (Country Manager Brother CZ&SK) a Karla Grábla (Head of Sales CZ&SK) v rámci přátelského setkání v našem ATC sídle v Ostravě.

 
       
   

 
       
   

Petr Mžíček se také k ceně vyjádřil: „Rád bych poděkoval všem kolegům, díky jejichž práci se nám podařilo tuto cenu dostat, a děkujeme i zákazníkům, že při nás stojí a nakupují Brother produkty u nás. Děkujeme i kolegům z Brother - díky společné práci se nám daří projekty posouvat kupředu a pomáhat zákazníkům v jejich prodeji.“.

Více informací najdete na www.atcomp.cz.

 
       
   

 
   


O společnosti AT Computers
AT Computers je jednou z největších velkoobchodních firem působících v oblasti IT na území České republiky a Slovenska s ročním obratem více než 30 mld. Kč. Zároveň je největším českým výrobcem osobních počítačů. Více informací najdete na www.atcomp.cz nebo na https://www.facebook.com/atcomp.

 

 
   

Děkujeme, že spolupracujete právě s námi!

Váš ATC Team